sunnuntai 28. helmikuuta 2010

LomalleLomalle laskeutuminen on aina semmoinen ihan oma vaiheensa elämässä. Tälle talvilomalle olen laskeutunut matkavaatteita korjaillen tai muuten tuunaille ja pakkaillen. Siinä sivussa on kuvailtu muutama viime aikojen tekele, jotka eivät vielä olleet päässeet "julkisuuteen". Kuvaajana toimi vävypoika, jonka kärsivällisyys siinä työssä on toista luokkaa kuin hutilo-anopin! Lilan hippipuseron ompelin nuorimmalle tyttärelleni kankaasta, jonka joskus muinoin jo ostin itselleni, mutta joka sitten oli kuitenkin hieman liian punertavaa omiin väreihini. Tyttärelle se sopii ihan jetsulleen ja on ollut jo käytössäkin, vaikka napit sain paikoilleen vasta tänään. Kuvassa mallina on vanhin tytär, jonka väritykseen kangas myös sopii hienosti. Kovin on mallin kokokin sama, vaikka ikäeroa on seitsemän vuotta :)

Samalle nuorimmaiselle valmistui myös jokin aika sitten pipo aina niin ihanasta Garnstudion Alpacasta, värinä toivoa tuova vihreä, joka niin ikään ei tähän nassuun passaa mitenkään, mutta jota on ihana neuloa. Mallikin on suoraan Garnstudion sivuilta.
Kuvaajavävylle käsiin ja nuorimmalle pojalle jalkoihin väkersin lämmikettä langasta, jota olen joskus kaaaauan sitten säästäväisenä äitylinä ostanut oikein hyvältä varaa jostakin tarjouksesta. Tämmöinen sekoitus oli muodissa noin kymmenen vuotta sitten, mutta lankaa on kuitenkin varastossa edelleen muutama kerä.. Näissä vermeissä se tuli ihan hyvään käyttöön. Vielä pitäisi keksiä jotakin aihetta. Sukiksi se varmaan päätyy.
Yhdet vetimet työkaverin vauvalle olen myös saanut puikoilla aikaiseksi, mutta niistä jäi kuva ottamatta. Lisäilen sen sitten, kun tuo kaverin ottaa ja lähettää kuvan minulle. Tosin, jos odotellaan, että asu on vauvalle sopiva, saakin sitten odotella vähän pidempään. Vauva syntyi vasta juuri ja puku oli noin 1-vuotiaan kokoa.

Lankahamstereiden merkeissä aion matkalla virkkailla itselleni liiviä tuon verhosta ommellun paidan seuraksi ja kotiin palattua se on payton place elikkäs alan tikuttaa neliötä toisensa perään tavoitteena saada aikaiseksi suuri ja lämmin peitto sohvalle ja päästä samalla eroon muutamasta hyllyyni lopullisen tuntuisesti jämähtäneestä lankakerästä.

Hyvää maaliskuun alkua ihan kaikille :)

3 kommenttia:

  1. Hienoja töitä, ja kuka ikinä onkaan se onnellinen äiti, niin congrats vaan! Vauvan syntymä on aina ilon aihe. Hienoja ne tilkut muuten ovatkin. Ne siniset, jotka teit. On siinä ollut puikoilla töitä!

    VastaaPoista
  2. Kiitos Mystery :)! Tuli ilahtunut olo. Hyvää päivää ja neulomuksia sinulle!

    VastaaPoista
  3. Neulottuhan tässä kieltämättä on aika lailla.

    VastaaPoista